Csúcskategóriás szoftveres megoldásokat tervezünk, fejlesztünk és szállítunk kkv–k, vállalatok, startupok és közintézmények számára.

Intelligens, költséghatékony, egyedi szoftveres megoldásokat szállítunk.

Java specialista és Microsoft Silver Partner az alkalmazásfejlesztésben

Ügyfeleink biztosak lehetnek, hogy Microsoft Silver Alkalmazásfejlesztő Partnerként alkalmazásainkat a lehető legmagasabb szakmai szinten - a Microsoft széles körben elismert partnerségi programjának megfelelően - készítjük.

Túl a 250. sikeres projekten

Büszkék vagyunk rá, hogy szoftveres megoldásainkkal nap mint nap hozzájárulunk partnereink sikereihez. Ismerje meg, hogyan dolgozunk, és legyen az Ön cégéé a következő projektünk!

Tanúsítványaink

Munkánkat szigorú minőségbiztosítási sztenderdek mentén végezzük, nem csak a kiváló végeredmény, hanem az adatok magas szintű védelme érdekében is. Cégünk az ISO 9001 minőségirányítási rendszer mellett, ISO 27001 információbiztonsági tanúsítvánnyal, valamint ISO 14001 környezetirányítási rendszerrel is rendelkezik.

Csatlakozz hozzánk!

Ha komplex projektekre és fejlődésre vágysz, de a hideg ráz a multiktól, nézd meg nyitott pozícióinkat és küldd el jelentkezésed az info@futureofmedia.hu e-mail címre.

További ajánlataink