Csapatbővítés, outsourcing

 

Amikor speciális szaktudást és szakértelmet keres, a megfelelő ember megtalálása igazi kihívás – azonban ez egyszerűbben is megoldható. Átmeneti szakmai segítségre van a cégnek szüksége? Esetleg alvállalkozót keres hosszú távra? Bármilyenek is legyenek a körülmények, egy megbízható szakember-forrás aranyat ér.

 
 

Hogyan segíthetünk?

Kérésre szakképzett munkaerőt bocsátunk a rendelkezésére .NET, C#, MVC, WPF, és Xamarin fejlesztéshez. 

Csapatbővítő szolgáltatásunk az alábbiakat tartalmazza:

  • Napi szintű kedvezményeket csúszó rendszerben a szerződés hossza alapján
  • Szakképzett személyzetet budapesti irodánkban
  • Rugalmas menedzsment opciókat: a megbízó vezetése alatt dolgozó csapattagok, vagy teljesen menedzselt csapatok, vagy a kettő kombinációja
  • Agilis scrum módszertan használatában jártas csapattagokat
 
 

Elkötelezettek vagyunk a lehető legmagasabb érték nyújtásában, amikor csak szüksége van rá, mindezt kiszámítható költségek mellett tesszük. A szerződéseink idővel, a követelmények változásai szerint igazíthatók. Megértjük a fejlesztési projektek rugalmasságának fontosságát, ennek megfelelően egy olyan tervet dolgozunk ki Önnel, mely az adott feladat megvalósításához leginkább illeszkedik.

 
 

Nagyvállalati IT környezetben

Tiszteletben tartjuk, hogy egy külső szoftverfejlesztő céggel való együttműködés elsőre idegennek és tolakodónak hathat. Éppen ezért a közös munka során magunkat, az Ön vállalati IT osztályának meghosszabbított kezének tekintjük – támogatjuk munkáját, nem pedig megnehezítjük az életét. Hasznosítva szakszerű és módszeres alkalmazásfejlesztési képességeinket, megnövelheti kapacitásait további vezetési teher vagy nyomás nélkül.

Amit biztosítunk Önnek:

  • Fejlesztési partnerség – egy jól felépített és menedzselt szoftverfejlesztő cég vagyunk több mint 10 év tapasztalattal. Képesek vagyunk hatékony segítséget nyújtani a részletes követelmények felállításában, majd a megoldást időre és a költségvetésen belül maradva szállítani.
  • Szabványos fejlesztőkörnyezet – fejlesztéseinket Microsoft SQL Server és .NET alapon végezzük. Ez biztosítja a keretet ahhoz, hogy olyan megoldást tudjunk szállítani, ami teljes mértékben szabványos fejlesztőkörnyezetben jött létre.
  • Cégünk által fejlesztett kód – minden fejlesztést Budapest belvárosában dolgozó csapatunk végez. Nem szervezünk ki semmilyen fejlesztési munkát.
  • Átlátható szellemi tulajdonjogok – minden szellemi tulajdont teljes mértékben átruházunk Önre.
  • Újrahasznosítható kód – nem használunk jogvédett technológiát vagy plug-ineket, így bármelyik Microsoft képzésben részesült fejlesztő dolgozhat a kódon.
  • End-to-end megoldás – célunk nem csak az alkalmazások fejlesztése, hanem olyan teljes megoldás nyújtása, amely igazodik az Ön üzleti igényeihez. Ezt jól integrálható alkalmazásokkal érjük el, melyek vagy könnyen illeszkednek a meglévő infrastruktúrába, vagy akár mi is hostolhatjuk felhő-alapú rendszerünk segítségével.