Egyedi adatbázis fejlesztés

 

Egyedi Microsoft SQL Server adatbázisok tervezésére és létrehozására szakosodtunk, melyek nem csak növelik a hatékonyságot, hanem segítenek az üzleti folyamatok fejlesztésében is. A legtöbb vállalkozásnál a szoftveres alkalmazások szíve az adatbázis, ami egyszerre hangolja össze a funkciókat és tárolja a legfontosabb adatokat.

Az online, offline, mobil, asztali és helyi adatbázisok, valamint a felhőben tárolt adatok összeolvasztásával nagy teljesítményű adatbázis rendszereket tudunk tervezni és létrehozni. Ezekhez az érintett dolgozók, vezetők, partnerek vagy akár a beszállítók is párhuzamosan hozzáférhetnek és valós időben képesek feldolgozni, kezelni az adatokat az intuitív felhasználói felületeknek köszönhetően.

 
 

Adatbázis megoldások

Az összes általunk létrehozott adatbázis lehetővé teszi a valós idejű jelentések és adatelemzések gyors és egyszerű készítését – így az emberek a munkájukkal foglalkozhatnak ahelyett, hogy órákat töltenének az információ kihámozásával.

  • távoli, felhő alapú adatbázisok
  • helyi adatbázisok
  • központi adatbázis rendszerekkel szinkronizált / tükrözött helyi adatbázisok
  • multi-tenant (több bérlőt kiszolgáló) adatbázisok - például egyéni adatbázis a konzorcium egyes „tagjai” számára, megosztva ugyanazt a felhasználói felületet, funkcionalitást és üzleti logikát
 
 

Ha látni szeretné, hogyan használjuk adatbázisát front-end alkalmazások építéséhez, vessen egy pillantást az Üzleti Alkalmazások oldalunkra.

 
 

Nem biztos abban, hogy milyen adatbázisra van szüksége?

Minden esetben - mielőtt javaslatot tennénk - közösen dolgozunk a partnereinkkel, hogy megértsük üzleti követelményeiket. Feltérképezzük például azt, hogy kik fogják használni az adatbázist, milyen feladatokat fognak rajta végezni, milyen gyakran kell majd az adatokat módosítani, milyen eszközökről kell elérhetőnek lennie, és milyen hozzáférési szintek lesznek szükségesek. Amennyiben konkrét igénnyel érkeznek hozzánk partnereink, abban az esetben is igyekszünk megbizonyosodni arról, hogy valóban a megfelelő megoldásra esett-e a választás.

 
 

Technológia

Microsoft Partnerként egyértelmű választásunk a Microsoft SQL Server, beleértve az Database Engine, Integration, Analysis és Reporting szolgáltatásokat is. A big-data rendszerekhez NoSQL adatbázis motorokat is használunk, például a Cosmos DB-t a Microsofttól. Ezenfelül építünk rendszereket a Microsoft Azure-ba, ami szintén remek választás, ha partnerünk a Microsoft által hostolt felhő megoldás mellett dönt.
Az SQL Server a modern ipar elismert vívmányaként lehetővé teszi a biztonságos, stabil, méretezhető és gyors adattárolást és hozzáférést. Igény esetén továbbá dolgozunk MySQL és Oracle rendszereken is.

 
 

Adatmigráció

Sok általunk megalkotott rendszer, a korábbi, újra fejlesztett, modernizált változata. Ez jellemzően magával hordozza a régi rendszerben található adatok „migrálását”, illetve az új rendszerbe való átvezetését is. Egyes esetekben - az egyezőség biztosítása érdekében - szükséges szinkronizálni az adatokat a régi és az új rendszer között. Ezt minden esetben az adott projekt igényeihez igazodva, tervezetten hajtjuk végre.