Egyedi üzleti alkalmazások

 

Szakértők vagyunk a technológia versenyelőnyre fordításában. Akár egy rendszerre van szüksége az ügyfélszolgálat fejlesztéséhez vagy az üzleti hatékonyság biztosításához, akár az eladások növeléséhez elengedhetetlen egy egyedi megoldás (az ügyfél élmény vagy a háttérfolyamatok javítása révén), mi intelligens, költséghatékony és intuitív üzleti alkalmazásokat készítünk.

 
 

Hogyan segítjük partnereinket?

​​​​​Szorosan együttműködünk partnereinkkel az üzleti folyamatok megértése és a megoldandó kihívás teljesítése érdekében, majd javaslatot teszünk a legmegfelelőbb alkalmazásfejlesztési típusra, például:

  • web-alapú alkalmazások távoli-, helyi-, szinkronizált- vagy több-bérlős adatbázis háttérrel,
  • web-alapú alkalmazások, átfogó CRM rendszerrel,
  • front-end, back-end és beszállítói/ügyfélportál rendszerek keveréke,
  • asztali alkalmazás távoli (felhő) adatbázisokkal, vagy olyan helyi adatbázisokkal, melyek a központi adatbázis rendszerekkel szinkronizálhatók,
  • mobil alkalmazások helyi- és felhő alapú adatbázisokkal.
 
 

Technológia és tervezés

Hivatalos Microsoft Partnerként elsődlegesen Microsoft termékeket és eszközöket használunk alkalmazásainak fejlesztéséhez.
Termékeinket ASP.NET vagy C# kóddal szolgáljuk ki. A back-end-hez a legfrissebb technikai platformokat kombináljuk, ideértve a Microsoft SQL Servert vagy a Web Services-t. Sokéves tapasztalattal rendelkezünk az alkalmazások és weboldalak interaktivitását biztosító JavaScript és AJAX megoldásokban is, továbbá dolgozunk MySQL és igény esetén Oracle rendszereken.

Bár nagy hangsúlyt fektetünk az előzetes igényfelmérésre, tudjuk, hogy szinte lehetetlen minden funkcionalitást érintő kérdésre előre választ adni. Épp ezért a projektek során szoros kapcsolatot tartunk partnereinkkel, és bevonjuk őket a tesztelés folyamataiba, hogy a végeredmény valóban hasznos és a felhasználói igényekhez illeszkedő legyen.

 
 

Miután elkészült az üzleti alkalmazás

Nem hagyjuk magukra partnereinket a projekt lezárását követően sem. Büszkék vagyunk arra, amit leszállítunk, és szeretnénk, ha ügyfeleink maximálisan ki tudnák használni az adott alkalmazás nyújtotta lehetőségeket, ezért:

  • A felhasználói dokumentációt közérthetően, magyar nyelven készítjük, és nem fárasztjuk partnereinket a technikai szakzsargonnal.
  • Teljes képzést ajánlunk alkalmazásainkhoz, ügyfeleink irodájában vagy nálunk, Budapesten.
  • Igény szerint folyamatos támogatást biztosítunk, átalánydíjas support szerződéssel és kiemelt rendelkezésre állással.
  • Kérés esetén hosting szolgáltatást is nyújtunk alkalmazásainkhoz. Sokat fektettünk egy biztonságos, skálázható és villámgyors infrastruktúra kialakításába, mely megfelelő védelmet biztosít az esetleges kiberbiztonsági kockázatokkal szemben.