Mobil alkalmazások

 

Egy jól átgondolt, gyors és interaktív mobil alkalmazás széleskörű segítséget nyújt az ügyfelekért folytatott küzdelemben. A rohamosan növekvő mobiltelefon és ezzel együtt a mobil alkalmazás használat pedig teljesen új dimenziót nyit a márkaépítésben.

 
 

Professzionális mobil alkalmazás fejlesztés

Nem kérdés, hogy egy jól felépített mobil alkalmazással komoly eredményekre számíthat az ügyfél kapcsolattartás és elköteleződés terén, főleg úgy, hogy a felhasználók több mint 70%-a könnyebben kezelhetőnek értékeli a mobil alkalmazásokat a mobileszközökre optimalizált weboldalakkal szemben.

A partnereinkkel való közös gondolkodás során, mi folyamatosan szem előtt tartjuk a felhasználói igényeket. Nem csak dekoratív, hanem valóban praktikus, könnyen kezelhető mobil applikációkat alkotunk.

Egy jó mobil alkalmazásnak az alábbi tulajdonságokkal biztosan rendelkeznie kell

 • Egyszerű kezelhetőség
  Az emberek általában nem szeretik a bonyolult dolgokat, főleg, ha az egy kis kijelzőn jelenik meg. Segítünk partnereinknek, hogy mobil alkalmazásaik átláthatók, logikus felépítésűek és könnyen kezelhetők legyenek.
 • Átgondolt UX - felhasználói élemény
  Ez szorosan összefügg az egyszerűséggel: ha az alkalmazás nem nyújt megfelelő felhasználói élményt, és nem könnyíti meg az adott probléma megoldását a felhasználók számára, akkor senki sem fogja egynél többször, vagy szívesen használni.
 • Gyorsaság
  A valós idejű appok világában, ha egy új alkalmazás nem tölt be maximum néhány másodpercen belül, a felhasználók biztosan odébbállnak.
 
 

A mobil alkalmazás előnyei

 • Interaktivitás
  A natív alkalmazások képesek kommunikálni a telefon által kínált összes funkcióval, mint például a sebességmérő, kamera vagy a GPS.
 • Kevesebb korlát
  A mobil alkalmazásokat nem korlátozzák a böngészők adta lehetőségek és offline is használhatók.
 • Jobb felhasználói élmény
  A mobilappok gyorsabbak és egyszerűbben használhatók a mobil böngészők által kiszolgált oldalaknál.
 • Kedveltség
  A mobil alkalmazások esetében a felhasználók 3-4–szer több időt töltenek el a használattal, mint a mobiloptimalizált weboldalaknál.
 • Széles elérhetőség
  A mobil alkalmazás megtalálható az AppStore-ban, Google Play–en és/vagy Windows Marketplace–en, így automatikusan azon emberek elé kerül, akik valamilyen alkalmazást szeretnének letölteni.
  (Ez, persze, szólhat a mobil alkalmazás ellen is, hiszen a felhasználónak le kell töltenie az applikációt mielőtt használhatná.)
 
 

Bizonyos projektek esetén nem azon van a hangsúly, hogy melyik alkalmazás típus jobb, hanem, hogy milyen megoldással érhetünk el optimális végeredményt. Éppen ezért biztosítjuk a hibrid alkalmazásfejlesztési lehetőségét is partnereink számára, amely egyesíti magában a mobil és webes alkalmazások előnyeit.

 
 

Technológia és tervezés

Mobil alkalmazás platformok: iOS, Android, Windows

Hatékonyságra és jó ár-érték arányra törekszünk, épp ezért ritkán fordul elő, hogy egyazon mobil alkalmazást külön-külön építünk fel az egyes mobil platformokhoz.
Helyette a Microsoft fejlesztői eszköz készletével, a Xamarinnal oldjuk meg, hogy csak „egyszer írjunk” .NET-ben és C#-ban a három nagy platformhoz. Ez azt jelenti, hogy olyan alkalmazásokat készíthetünk, melyek együttműködnek a telefon vagy táblagép hardvereivel – például a kamerával, a vakuval, vagy a gyorsulásmérővel – így valóban natív, kifejezetten a célplatformra szabott mobil alkalmazásokat kapunk. Ez az előny partnereink számára gyorsabb és költséghatékonyabb fejlesztést, egyúttal gördülékenyebb projektet jelent.

Mobil alkalmazás prototípus

A követelményeket és az szükséges funkciók megbeszélése után,  igény esetén létrehozzuk a prototípust, hogy a partnerünk láthassa az új alkalmazásának vázát és „játszhasson” vele, amint az testet ölt. Ez lehetővé teszi bármely olyan kialakítás vagy funkció megjelölését, mely nem tökéletes, biztosítva, hogy a kész mobil alkalmazás már pontosan úgy nézzen ki és úgy működjön, ahogy szükséges.

 
 

Miután elkészült az üzleti alkalmazás

Nem hagyjuk magukra partnereinket a projekt lezárását követően sem. Büszkék vagyunk arra, amit leszállítunk, és szeretnénk, ha ügyfeleink maximálisan ki tudnák használni az adott alkalmazás nyújtotta lehetőségeket, ezért:

 • A felhasználói dokumentációt közérthetően, magyar nyelven készítjük, és nem fárasztjuk partnereinket a technikai szakzsargonnal.
 • Teljes képzést ajánlunk alkalmazásainkhoz, ügyfeleink irodájában vagy nálunk, Budapesten.
 • Igény szerint folyamatos támogatást biztosítunk, átalánydíjas support szerződéssel és kiemelt rendelkezésre állással.
 • Kérés esetén hosting szolgáltatást is nyújtunk alkalmazásainkhoz. Sokat fektettünk egy biztonságos, skálázható és villámgyors infrastruktúra kialakításába, mely megfelelő védelmet biztosít az esetleges kiberbiztonsági kockázatokkal szemben.