Szoftver és hardver integráció

 

Amennyiben adott célhardverből - például egy hőmérőből vagy bármilyen egyéb mérőeszközből - érkező adatokat kell feldolgozni, szoftver és hardver integrációs megoldásaink maximális segítséget nyújtanak partnereink számára. Mindegy, hogy egy szennyvízkezelő rendszerről, vagy akár egy, az agráriumban használt eszköz vezérlésére szolgáló applikációról beszélünk, az innovatív, integrált megoldásaink bármely iparágban elősegítik a költséghatékony működést és a folyamatok automatizálását.

 
 

Hogyan segíthetünk?

Partnereink ugyanúgy bizalommal fordulhatnak hozzánk, ha olyan szoftverre van szükségük, mely egy kis eszközt vagy akár több száz hardvert is képes kezelni. Készíthetünk mobil-, tablet-, web- vagy asztali alkalmazásokat, melyek egymáshoz vagy a felhő alapú infrastruktúrához, illetve helyi adatbázishoz kapcsolódnak. Azonban ez a történetnek csak az egyik fele. A rendszernek szüksége van egy felhasználóbarát kezelő felületre is, ami kiszolgálja az igényeket, mint például:

 • testreszabható felhasználói felület (UI) – legyen akár egységesen meghatározott, akár felhasználónként alakítható – ily’ módon könnyen és gyorsan szemléltethetők a hardverből kinyert adatok.
 • nagy mennyiségű adat biztonságos tárolásának képessége – lehetővé téve a későbbi adatmódosítást.
 • gyors és egyszerű jelentés készítés
 • automatikus riasztások - melyek akkor aktiválódnak, amikor a beolvasott adatok bizonyos határértékeken kívül esnek.
 
 

Ha nem biztos abban, hogy milyen üzleti alkalmazásra van szüksége, örömmel egyeztetünk elképzeléseiről, igényeiről és segítünk az optimális megoldás kiválasztásában.

 
 

Néhány szoftver és hardver integrációs megoldásunk

 • Web-alapú hőmérséklet rögzítő és jelentő rendszer
 • Szennyvízkezelő rendszer
 • Interaktív fényfestő rendszer
 
 

Technológia és tervezés

Hivatalos Microsoft Partnerként elsődlegesen Microsoft termékeket és eszközöket használunk alkalmazásainak fejlesztéséhez.
Termékeinket ASP.NET vagy C# kóddal szolgáljuk ki. A back-end-hez szintén a legfrissebb technikai platformokat kombináljuk, ideértve a Microsoft SQL Servert vagy a Web Services-t. Sokéves tapasztalattal rendelkezünk az alkalmazások és weboldalak interaktivitását biztosító JavaScript és AJAX megoldásokban is, továbbá dolgozunk MySQL és igény esetén Oracle rendszereken.

Bár nagy hangsúlyt fektetünk az előzetes igényfelmérésre, tudjuk, hogy szinte lehetetlen minden funkcionalitást érintő kérdésre előre választ adni. Épp ezért a projektek során szoros kapcsolatot tartunk partnereinkkel, és bevonjuk őket a tesztelés folyamataiba, hogy a végeredmény valóban hasznos és a felhasználói igényekhez illeszkedő legyen.

 
 

Miután elkészült az integrált rendszer

Nem hagyjuk magukra partnereinket a projekt lezárását követően sem. Büszkék vagyunk arra, amit leszállítunk, és szeretnénk, ha ügyfeleink maximálisan ki tudnák használni az adott alkalmazás nyújtotta lehetőségeket, ezért:

 • A felhasználói dokumentációt közérthetően, magyar nyelven készítjük, és nem fárasztjuk partnereinket a technikai szakzsargonnal.
 • Teljes képzést ajánlunk alkalmazásainkhoz, ügyfeleink irodájában, az adott helyszínen vagy nálunk, Budapesten.
 • Igény szerint folyamatos támogatást biztosítunk, átalánydíjas support szerződéssel és kiemelt rendelkezésre állással.
 • Kérés esetén hosting szolgáltatást is nyújtunk alkalmazásainkhoz. Sokat fektettünk egy biztonságos, skálázható és villámgyors infrastruktúra kialakításába, mely megfelelő védelmet biztosít az esetleges kiberbiztonsági kockázatokkal szemben.