White label szoftverek

 

Olyan szoftverre van szüksége, melyet licenszelhet a saját ügyfeleinek, vagy előfizetési alapon kínálhat új céges bevételi forrásként? Mi elkészítjük Önnek. A white label szoftver egy kényelmes megoldás arra, hogy Ön belső fejlesztés nélkül bővíthesse portfólióját, ezzel további értéket teremtve a meglévő ügyfelei számára.

 
 

Hogyan segíthetünk?

A webtől a mobil alkalmazásokig, a felhő alapú vagy asztali (időnként helyszíni) megoldásokig, agilis munkamódszerünk révén gyorsan és hatékonyan alkotunk koncepciót, dizájnt és építünk ki kész alkalmazásokat. 

Legyen szó, akár

  • eladásra kész end-to-end termék építéséről,
  • kész eszközök integrációjáról más technológiákkal,
  • az alkalmazás hosztolásáról Microsoft Azure-ban (így nem kell aggódni bármilyen különleges szerver telepítése miatt),
  • vagy egyedi igények szerinti támogatásról és karbantartásról.

Vessen egy pillantást üzleti és mobil alkalmazás oldalainkra a white label szoftver-típusok megismeréséhez!

 
 

Technológia és tervezés

Hivatalos Microsoft Partnerként elsődlegesen Microsoft termékeket és eszközöket használunk alkalmazásaink fejlesztéséhez.
Termékeinket ASP.NET vagy C# kóddal szolgáljuk ki. A back-end-hez szintén a legfrissebb technikai platformokat kombináljuk, ideértve a Microsoft SQL Servert vagy a Web Services-t. Sokéves tapasztalattal rendelkezünk az alkalmazások és weboldalak interaktivitását biztosító JavaScript és AJAX megoldásokban is, továbbá dolgozunk MySQL és igény esetén Oracle rendszereken.

Bár nagy hangsúlyt fektetünk az előzetes igényfelmérésre, tudjuk, hogy szinte lehetetlen minden funkcionalitást érintő kérdésre előre választ adni. Épp ezért a projektek során szoros kapcsolatot tartunk partnereinkkel, és bevonjuk őket a tesztelés folyamataiba, hogy a végeredmény valóban hasznos és a felhasználói igényekhez illeszkedő legyen.

 
 

Miután szoftvere elkészült

Nem hagyjuk magukra partnereinket a projekt lezárását követően sem. Büszkék vagyunk arra, amit leszállítunk, és szeretnénk, ha ügyfeleink maximálisan ki tudnák használni az adott alkalmazás nyújtotta lehetőségeket, ezért:

  • A felhasználói dokumentációt közérthetően, magyar nyelven készítjük, és nem fárasztjuk partnereinket a technikai szakzsargonnal.
  • Teljes képzést ajánlunk alkalmazásainkhoz, ügyfeleink irodájában vagy nálunk, Budapesten.
  • Igény szerint folyamatos támogatást biztosítunk, átalánydíjas support szerződéssel és kiemelt rendelkezésre állással.
  • Kérés esetén hosting szolgáltatást is nyújtunk alkalmazásainkhoz. Sokat fektettünk egy biztonságos, skálázható és villámgyors infrastruktúra kialakításába, mely megfelelő védelmet biztosít az esetleges kiberbiztonsági kockázatokkal szemben.